Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου για το site του καναλιού Project PAP!

1) Εισαγωγή

Η παρούσα πολιτική απορρήτου ισχύει για το site του YouTube καναλιού Project PAP (εφεξής το site).

Το site συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες του μόνο όταν αυτοί παρέχουν τα δεδομένα αυτά οικειοθελώς, για παράδειγμα όταν εγγράφονται στο newsletter, όταν συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ή όταν χρησιμοποιούν συγκεκριμένες λειτουργίες του site.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από το site περιλαμβάνουν:

  • Στοιχεία επικοινωνίας, όπως όνομα, επώνυμο, email, διεύθυνση, τηλέφωνο
  • Στοιχεία για τη χρήση του site, όπως IP διεύθυνση, δεδομένα περιήγησης

Το site χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την αποστολή ενημερωτικού υλικού, όπως newsletter, σχετικά με το κανάλι και τις δραστηριότητές του
  • Για την παροχή υπηρεσιών που απαιτούν την ταυτοποίηση του χρήστη, όπως συμμετοχή σε διαγωνισμούς
  • Για την ανάλυση της χρήσης του site και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς του

Το site δεν κοινοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτους, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο ή με τη συγκατάθεσή του χρήστη.

Το site διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν.

Οι χρήστες έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα τους:

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους δεδομένα
  • Δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων
  • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων τους
  • Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Το site διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την παρούσα πολιτική απορρήτου οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών. Οι τροποποιημένοι όροι θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησής τους στο site.

Η χρήση του site συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή της παρούσας πολιτικής απορρήτου.

  • Cookies
    Το site χρησιμοποιεί cookies για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του από τους χρήστες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική cookies του site.

  • Ασφαλής σύνδεση
    Το site χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για την προστασία των δεδομένων των χρηστών που μεταφέρονται μέσω του διαδικτύου.

  • Ελλείψεις ασφαλείας
    Το site χρησιμοποιεί τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων των χρηστών από απώλεια, αλλοίωση, διαρροή ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Ωστόσο, κανένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι τέλειο και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρξουν παραβιάσεις ασφαλείας. Σε περίπτωση που υπάρξει παραβίαση ασφαλείας, το site θα ενημερώσει άμεσα τους χρήστες και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της παραβίασης.

  • Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου
    Το site διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την παρούσα πολιτική απορρήτου οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών. Οι τροποποιημένοι όροι θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησής τους στο site.

Ενημερωτικά δελτία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία του καναλιού!